L’Ajuntament inicia el procés per a l’adjudicació de les obres de conversió a zona de vianants de la Corredora i plaça de Baix

L’Ajuntament inicia el procés per a l’adjudicació de les obres de conversió a zona de vianants de la Corredora i plaça de Baix

Les obres duraran, aproximadament, uns tres mesos amb l’objectiu que estiguen acabades abans de l’inici de la campanya de Nadal

 

L’equip de govern ha aprovat els plecs de condicions i el projecte que ha de regir el contracte per a l’adjudicació de les obres de conversió en zona de vianants de la plaça de Baix i la Corredora. Així ho ha explicat la portaveu de l’equip de govern, Patrícia Macià, qui ha aclarit que el pressupost base de licitació de les obres ascendeix a 707.977 euros. Per desglossament són 585.105 euros el que determinarà el procés d’adjudicació (import sense IVA).

“Aquest equip de govern té la intenció que les obres duren, aproximadament, uns tres mesos amb l’objectiu que estiguen acabades abans de l’inici de la campanya de Nadal. Per això, encara que el termini d’execució és de quatre mesos i mig, en els criteris es puntua fins a 20 punts la reducció del termini de les obres fins a un mes i mig”, ha assenyalat l’edil qui ha afegit que “els criteris per a l’adjudicació són totalment objectius”.

Tal com ha expressat la regidora com el seu company i portaveu adjunt, Antonio García, “es tracta d’un pas molt important cap a la consecució d’un projecte que permetrà la revitalització del centre històric”.

Millores en els centres de salut de la Marina i Torrellano

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat sol·licitar una subvenció a la Conselleria de Sanitat per a la reforma dels consultoris mèdics tant de la Marina com de Torrellano. Per al primer, l’actuació consisteix a millorar les condicions d’accessibilitat per un muntant de 34.600 euros. Per a la reforma del consultori de Torrellano, s’han sol·licitat 97.400 euros per a adequar les instal·lacions a les necessitats del consultori i millorar també la seua accessibilitat.

“Són dos projectes importants i molt demandats pels veïns d’ambdues pedanies”, ha explicat Macià.

Compartir: