L’Ajuntament presenta les activitats que es realitzaran amb motiu del dia de Sant Jordi

L’Ajuntament presenta les activitats que es realitzaran amb motiu del dia de Sant Jordi

Elx se suma, una vegada més, al BookCrossing alliberant per tota la ciutat prop de 600 llibres, perquè els usuaris els agafen, els lligen i els abandonen en un altre punt

Els regidors de Cultura i Comerç, Patricia Macià i Héctor Díez, respectivament, han presentat les activitats que es duran a terme amb motiu del dia de Sant Jordi, amb l’objectiu de seguir revitalitzant el centre històric de la ciutat. Les activitats estan programades per al 21 d’abril, amb un mercat ambulant temàtic en el qual les llibreries i floristeries més emblemàtiques d’Elx tindran presència, amb la intenció d’anar arrelant la tradició de regalar “la rosa i el llibre”.
La III edició Sant Jordi Elx constitueix un esdeveniment ja consolidat que contribueix també a la dinamització dels carrers de la zona, oferint als ciutadans una ocasió de gaudir de les diferents activitats lúdiques i culturals, dirigides fonamentalment al públic infantil i familiar entre les 11.00 h i les 22.00 h.
“En aquesta ocasió, els autors il·licitans tindran un major espai dins de la fira, i seran 24 els escriptors els que ens acompanyaran presentant i signant les seues obres i novetats”, ha explicat Héctor Díez.
En relació amb el Concurs de poesia infantil, dirigit a escolars de 2° i 3° de primària, les seues bases estableixen que les obres hauran d’estar formades d’un màxim de 4 versos i es presentaran en horari de matí (de 10.00 h a 14.00 h) en l’estand de l’Associació d’Escriptors en la seua Tinta que les valoraran per a decidir els guanyadors al millor poema, poema més original i poema més divertit. Els poemes poden estar redactats en castellà o valencià indistintament.
Els guanyadors s’anunciaran una vegada acabe la programació de l’esdeveniment, a les 20.00 h, cadascun dels premiats rebrà un lot de llibres valorat en aproximadament 120 € aportats per les llibreries participants.

BOOKCROSSING

La regidora de Cultura ha presentat l’activitat de BookCrossing, una iniciativa que consisteix a abandonar llibres pel carrer, perquè una altra persona el trobe, el llige i l’abandone en un altre lloc diferent.
“Ho anem a fer juntament amb les biblioteques municipals el pròxim 23 d’abril i l’objectiu és convertir Elx en una gran biblioteca”, ha assenyalat Patrícia Macià.
En total, es repartiran per les places més importants de la ciutat i les pedanies. 600 llibres que ja estan repetits en les biblioteques.

 

Compartir: