Elx en el M&I Forum

Elx en el M&I Forum

Quatre jornades d’intensa activitat, enfocades únicament en el negoci MICE

 

Elx ha assistit per primera vegada a un M&I Forum per al mercat Europeu, que en aquesta edició se celebra en Vilamoura (Portugal), del 18 al 21 d’abril.

Els fòrums M & I connecten a la indústria MICE (Reunions, Incentius, Congressos i Exposicions) durant quatre jornades d’intensa activitat, enfocades únicament en el negoci MICE, amb reunions programades prèviament amb compradors de mercats tradicionals i emergents i grans oportunitats d’establir relacions amb aquests.

En aquests fòrums es realitza una cuidada selecció dels compradors per a garantir l’èxit de les cites. Vénen de les principals agències d’esdeveniments, empreses i associacions corporatives, i tots ells busquen seus en l’àmbit internacional per als seus esdeveniments.

En el cas d’Elx, tenim un total de 34 cites programades i acudim a aquesta trobada al costat de l’Agència Valenciana de Turisme, la qual ha contractat les taules de treball per als diferents Convention Bureaux que hem mostrat interés a assistir (València, Gandia, Benidorm, Alacant i Elx).

 

Compartir: