Elx serà seu de la Comunitat Valenciana en el Dia Internacional del Gos Guia aquest cap de setmana

Elx serà seu de la Comunitat Valenciana en el Dia Internacional del Gos Guia aquest cap de setmana

El 28 d’abril un centenar d’usuaris de gos guia vindran a la ciutat, on es durà a terme un recorregut accessible i se celebrarà un acte en el Centre de Congressos

La regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, juntament amb el president de l’Associació d’Usuaris de Gos Guia de la Comunitat Valenciana, Vicente Galiana, han presentat el Dia Internacional del Gos Guia, que se celebraran a Elx aquest cap de setmana.

“Ens semblava idoni que fóra Elx la ciutat en la qual es duga a terme l’activitat, ja que té un gran valor patrimonial i és una ciutat sense barreres”, ha explicat el president de l’associació, Vicente Galiana.

La regidora de Benestar Social ha assenyalat que “nosaltres des de la regidoria ens sentim molt agraïts que aquesta associació compte amb nosaltres perquè siga Elx el referent d’accessibilitat en aquesta matèria”.

Les activitats amb motiu del Dia Internacional del Gos Guia es realitzaran el 28 d’abril. “El que està programat per a aquest dia és una ruta accessible per a tot el col·lectiu d’usuaris de gos guia”, ha explicat Teresa Maciá.

“En aquest sentit estem preparant una campanya des de Benestar Social perquè els establiments d’Elx siguen accessibles. Una iniciativa que no es tinya exclusivament al que solem entendre com a barreres arquitectòniques, sinó que també se cenyisca a altres barreres que afecten, per exemple, als usuaris de gossos guia”, ha explicat Teresa Maciá.

Segons Vicente Galiana, es té previst la participació d’un centenar d’usuaris de tota la Comunitat Valenciana que vindran amb els seus gossos guia.

 

Compartir: