Foment trau a informació pública la connexió de l’estació de l’AVE amb el centre de la ciutat

Foment trau a informació pública la connexió de l’estació de l’AVE amb el centre de la ciutat

L’alcalde afirma que aquesta és una gran bona notícia per a Elx

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha declarat hui que la publicació en el BOE del procés d’informació pública i audiència de la connexió ferroviària de la nova estació de l’AVE amb el nucli urbà “és una gran notícia per a la ciutat”.

Ha afegit que aquest anunci “té a veure amb la reivindicació que portem realitzant davant el Ministeri de Foment des de fa temps, quan vam tenir una reunió amb el secretari general d’infraestructures a qui vam plantejar, com una prioritat per a la ciutat, la necessitat de realitzar un estudi informatiu per a connectar la línia d’alta velocitat i l’estació d’alta velocitat de Matola amb la línia de rodalia Alacant-Elx-Múrcia”.

Tal com ha indicat el primer regidor, l’objectiu és poder connectar d’una banda la línia de rodalia Alacant-Elx-Múrcia amb l’estació de l’AVE de Matola per a afavorir la intermodalitat, el pas de rodalia a l’alta velocitat i viceversa. “El fet que el Ministeri de Foment traga a informació pública aquest projecte significa que es comença a avançar en aquesta direcció”.

 

Compartir: