Gizaw Bekele bat el rècord de la Mitja Marató Ciutat d’Elx

Gizaw Bekele bat el rècord de la Mitja Marató Ciutat d’Elx

Al voltant de 2.300 corredors van participar en la Mitja Marató Ciutat d’Elx, la més antiga del món, que enguany va veure com l’etíop Gizaw Bekele batia el rècord de la prova amb un magnífic temps d’1.04.33. En categoria femenina la vencedora va ser l’atleta marroquina Wafiya Benali, amb un temps d’1.19.59.

L’alcalde, Carlos González, qui va córrer la prova com és habitual, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, van lliurar els premis als vencedors d’una Mitja que cada vegada cobra més importància en el calendari nacional. Al costat d’ells va estar el mític Manolo Jaén, fundador d’aquesta carrera que discorre per un entorn inigualable com és el Palmerar Històric il·licità, declarat Patrimoni de la Humanitat.

Al marge de l’alta participació, cal destacar que un any més milers d’il·licitans van eixir al carrer per a animar els atletes i gaudir d’aquesta festa de l’esport.

Compartir: