Identificat conductor fugat de dos sinistres viaris i possiblement un altre a Crevillent

Identificat conductor fugat de dos sinistres viaris i possiblement un altre a Crevillent
  • Els agents observaren un vehicle amb danys recents i s’interessaren pel que havia succeït, enllaçant dades fins a relacionar-lo amb dos fugues en dos dies.
  • També pot estar relacionat amb un altre succeït a Crevillent, segons indicà el mateix conductor als agents, i que es comunicà a la Policia Local de la veïna localitat.

El dia 23 d’abril al voltant de les 01.30 hores, el mateix equip d’Atestats d’aquesta Policia Local va detectar al pas un turisme amb danys, presumiblement recents, al costat del col·legi Miguel de Cervantes. Una vegada preguntat el conductor per algun incident recent, no va ser capaç de donar explicacions clares, i va indicar succintament que havia tingut un accident en algun punt indeterminat de Crevillent.

L’equip de Recerca d’Accidents va prendre les dades de conductor i vehicle per a posar-les en coneixement de la Policia Local de la localitat veïna per si fóra del seu interés, perquè no constava reclamació o requeriment sobre aquest tema en el terme municipal.

Aquest mateix matí, es va advertir sobre un accident amb fugida ocorregut durant la nit en Esperidión Porta Requesens. L’afectat va facilitar algunes dades a l’expedient. Després de l’acarament amb les novetats recents, es va relacionar amb el vehicle implicat, i es va procedir a la seua inspecció, ja en el taller al qual havia sigut portat per a la seua reparació. Hi es va trobar peces pertanyents al vehicle impactat i que el conductor presumptament havia arreplegat del lloc creient pròpies.

Durant la gestió de la informació recaptada es va comprovar que el vehicle estava relacionat amb un altre accident amb fugida pendent de localització, dos dies abans en Olegario Domarco Seller. D’aquesta manera, els dos accidents amb fugida provocats pel mateix conductor han quedat esclarits en un interval de dos dies.

Compartir: