La regidora de Benestar Social i el director general d’Igualtat acudeixen a les jornades de portes obertes dels centres socials

La regidora de Benestar Social i el director general d’Igualtat acudeixen a les jornades de portes obertes dels centres socials

L’acte s’ha realitzat en el Polivalent de Carrús, amb l’objectiu de posar en valor el treball realitzat pels tècnics municipals en les àrees de serveis socials

L’edil de Benestar Social, Teresa Macià, juntament amb el director general d’Igualtat, José de Lamo, han acudit a les jornades de portes obertes dels centres socials, celebrada en el Polivalent de Carrús. En l’acte, tècnics municipals han explicat les diferents tasques que es duen a terme des de la Regidoria tant de Benestar Social, Inclusió o Igualtat.
Entre les coses explicades, destaca les labors realitzades en la casa de la Dona o en el Centre de Rehabilitació i Integració Social.

“Tota la labor que es fa en les regidories en barris i pedanies és enorme. Creiem en tots els serveis socials i, per això, cal seguir dotant-los tant de recursos econòmics com de personal”, ha explicat Teresa Maciá, que ha afegit que s’està treballant molt per a dignificar els serveis socials.

José de Lamo ha destacat la funció que està exercint la campanya titulada #LaQuartaPota i per la qual s’ha instal·lat una enorme cadira en la plaça de Baix i amb la qual es pretén conscienciar la ciutadania de la importància que té la labor que desenvolupen els serveis socials.

“Igual que es reconeix el treball de metges o professors, també s’ha de reconéixer el treball de tots els tècnics que treballen en Benestar Social o Igualtat”, ha explicat José de Lamo.

A l’acte han acudit ciutadans i també alguns representants dels quasi 200 tècnics municipals que hi ha en les diferents àrees de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Elx.

Compartir: