Presentació de llibres infantils sobre contaminació acústica

Presentació de llibres infantils sobre contaminació acústica

L’advocat il·licità Antonio García García ha fet entrega a l’alcalde, Carlos González, un exemplar d’uns contes de literatura infantil escrits per ell mateix i que estan relacionats amb les bones pràctiques entorn de la contaminació acústica.

García, lletrat especialitzat en assumptes referents a la contaminació acústica, va presentar aquest projecte al Ministeri de Medi ambient que ho va considerar tan interessant que va accedir a editar aquests llibres.

Tal com explica l’advocat, es tracta del primer i únic projecte editat pel Ministeri de Medi ambient relacionat amb les bones pràctiques per a reduir la contaminació acústica.

Les il·lustracions són obra d’Ana María Esteve.

Compartir: