Recepció de l’alcalde i la regidora de Cultura a estudiants francesos

Recepció de l’alcalde i la regidora de Cultura a estudiants francesos

Els estudiants han pogut visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat, com la Casa de la Festa, el MAHE o el Museu del Palmerar

 

L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, Patrícia Macià, han rebut a un total de 29 estudiants d’un institut de Metz (França) en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx. Els alumnes estan a Elx gràcies a un programa d’intercanvi que es realitza amb els instituts il·licitans Sixto Marco, Misteri d’Elx i Carrús.

“És un orgull que estigueu ací i que porteu el nom d’Elx a la vostra ciutat, a Metz. Espere que us haja agradat el municipi, els dos Patrimonis de la Humanitat que tenim, tant el Palmerar com el Misteri d’Elx i que parleu d’això a les vostres famílies i amics”, ha assenyalat la regidora d’Educació.

Els estudiants, d’entre 15 a 17 anys, porten en la ciutat des del passat 11 d’abril i han pogut visitar els llocs més emblemàtics, com la Casa de la Festa, el MAHE, o el Museu del Palmerar. Així mateix, han acudit a municipis propers com Oriola, on han conegut de primera mà el llegat del poeta Miguel Hernández.

 

Compartir: