Un plat típic il·licità, guanyador de la segona edició de Super Xef Sènior

Un plat típic il·licità, guanyador de la segona edició de Super Xef Sènior

L’alcalde, Carlos González, ha destacat que la iniciativa serveix perquè els majors convisquen entre ells i posen en valor el seu talent

 

L’alcalde, Carlos González, juntament amb el regidor de Majors, Carlos Sánchez, han acudit a la final de la segona edició del concurs Super Xef Sènior, que s’ha celebrat en l’Escola Municipal d’Hostaleria d’Elx. El guanyador ha sigut Manuel Inarejos García que ha elaborat un plat típic il·licità: Anguiles del Fondo a l’all i pebre amb creïlles.

“Jo sóc d’un poble de Ciudad Real i va ser una de les primeres receptes il·licitanes que vaig aprendre quan vaig arribar a Elx”, ha comentat el guanyador.

El jurat ha valorat que s’haja utilitzat per al plat productes típics il·licitans i la tradició de la recepta. Així mateix, el segon premi ha sigut per a Manuel Rodríguez Franco que ha cuinat un Arròs de Marisc amb Allioli. El jurat ho ha tingut tan difícil que ha escollit dos tercers premis. Un d’ells ha anat per a Gabriela Grau Mecha, que ha elaborat una Fideuà de Ganxets Mòbils de Lorena. L’altre tercer premi ha anat per a María del Pilar Sanz Rodríguez amb el seu plat Pastís de Marisc a l’estil de Pilar.

L’alcalde ha assenyalat la importància que té aquest acte, ja que valora el treball que persones majors han fet en silenci des de les seues cases. “Durant el concurs teniu l’oportunitat de compartir vivències i fer valdre el vostre treball a través de receptes fetes amb molt afecte”, ha assenyalat Carlos González.

 

Compartir: