Acte de clausura del curs de majors de la UNED

Acte de clausura del curs de majors de la UNED
En l’acte s’ha fet esment a alguns dels millors moments que els majors han viscut durant el curs acadèmic i s’han nomenat els professors que els han fet  classe

L’Aula Magna del centre d’Elx de la Universitat Nacional d’Educació a Distància ha acollit l’acte de clausura del curs de majors que s’ha desenvolupat durant els últims mesos. L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb el regidor de Majors, Carlos González, han acudit a l’acte de clausura i han donat els respectius diplomes als 128 alumnes que han posat fi al curs.

“És digne d’admirar el treball que feu per seguir aprenent i no deixar que l’edat siga un impediment. Sou un exemple per a tota la ciutat”, ha assenyalat l’alcalde d’Elx.

L’acte ha començat amb un minut de silenci en memòria d’una alumna que va morir la setmana passada. Després, com en qualsevol graduació, s’ha fet esment a alguns dels millors moments que els majors han viscut durant el curs acadèmic, així com s’han nomenat els professors que els han fet classe i les seues respectives assignatures.

Els 128 alumnes han recollit la seua diploma i la UNED els ha fet lliurament d’un obsequi perquè tinguen un record del curs de majors.

Compartir: