Alumnes de l’IES la Foia d’Elx realitzaran una lectura de contes en la biblioteca Pere Ibarra

Alumnes de l’IES la Foia d’Elx realitzaran una lectura de contes en la biblioteca Pere Ibarra

“Pajarita, cuéntame” és un llibre de contes creat, redactat, il·lustrat i desenvolupat de manera conjunta per alumnes del CEIP “Castillo Qadrit de Cadrete” (Saragossa), estudiants de l’IES la Foia d’Elx i alumnes del cicle formatiu de grau superior de disseny i producció editorial de l’IES Carrús d’Elx, els qui van posar el punt i final a aquest projecte.

Cada conte, bellament il·lustrat per ells mateixos, reflexiona sobre una emoció diferent, representada al seu torn per un ocellet de paper.

El dimarts 22 de maig, a les 18.00 h, alguns dels alumnes que han participat en el projecte estaran en la Sala infantil de la biblioteca Pere Ibarra per explicar-nos i emocionar-nos amb alguns d’aquests relats.

Seguidament es realitzarà  un Taller de papiroflèxia en el qual cada xiquet podrà realitzar el seu ocellet de paper.

 

Compartir: