Reparació de la vorera de la plaça de la Fruita

Reparació de la vorera de la plaça de la Fruita

Es tracta d’una actuació molt necessària davant la gran quantitat de queixes justificades que ha rebut la regidoria de Manteniment

La regidoria de Manteniment ha iniciat les obres de reparació de la vorera situada en la plaça de la Fruita davant les nombroses queixes per part de la ciutadania.

Tal com ha assenyalat el regidor de l’àrea, Héctor Díez, “en els últims mesos hem rebut infinitat de queixes pel mal estat en el qual es troba aquesta vorera per part dels comerços del carrer, així com per part de persones d’avançada edat que fins i tot han arribat a caure. Davant això hem decidit actuar reparant totalment la vorera i no col·locant xicotets pegats que amb el temps no solucionaven el problema”.

El responsable de Manteniment ha apuntat que “es tracta d’una actuació totalment superficial en la qual es lleva la vorada que hi ha i es posa un de nou sobre l’existent”. El regidor ha aclarit que s’ha informat d’aquesta actuació a Patrimoni a pesar que no s’excava en el terreny perquè el nou paviment es posa sobre la base de formigó existent. “Es tracta d’una actuació superficial que hem considerat que era molt necessària davant la gran quantitat de queixes justificades”.

Els treballs, que realitza la brigada de Manteniment, estaran finalitzats aquesta mateixa setmana.

 

Compartir: