Prop de 500 persones participen en el flashmob per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Prop de 500 persones participen en el flashmob per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa

En l’esdeveniment han participat persones amb diversitat funcional, les quals han reivindicat que el ball és una activitat que els ajuda en la seua autoestima i desenvolupament

 

L’alcalde, Carlos González, juntament amb la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han acudit a la flashmob organitzada per l’Escola d’Arts i el CEIP Mariano Benlliure per a commemorar el Dia Internacional de la Dansa. L’esdeveniment ha comptat amb la participació de 500 alumnes, alguns amb diversitat funcional, per a reivindicar que la dansa és un llenguatge universal per a tots.

“Aquesta iniciativa és tremendament positiva, ja que trasllada el missatge que tothom pot fer dansa i sobretot que la dansa ens uneix a tots”, ha assenyalat l’alcalde, Carlos González.

Els estudiants han ballat dues cançons actuals, Can’t Stop The Feeling i Simphony. Així mateix, s’ha dut a terme la lectura d’un manifest per a reivindicar l’important paper que juguen activitats com el ball en l’autoestima i aprenentatge de persones amb diversitat funcional.

L’alcalde ha aprofitat que és el Dia Internacional de la Dansa per a felicitar a la ballarina il·licitana Pilar Sánchez, ja que l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) l’ha nomenada membre del comité de dansa mundial.

Compartir: