Prop de 850 alumnes de 27 centres educatius participen en la Fira de la Ciència i la Tecnologia d’Elx

Prop de 850 alumnes de 27 centres educatius participen en la Fira de la Ciència i la Tecnologia d’Elx

Els estudiants han realitzat una cadena d’ADN humà davant la mirada de l’alcalde i el científic il·licità Francis Mojica, els quals han destacat la importància que té el fet de difondre la ciència des d’edats primerenques

Fecitelx estarà en el Centre de Congressos durant el cap de setmana i els estudiants mostraran projectes científics que han elaborat al llarg del curs

 

L’alcalde, Carlos González, juntament amb el regidor d’Obertures, Carlos Sánchez, i la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han acudit al Centre de Congressos Ciutat d’Elx, que aquest cap de setmana acull Fecitelx, la Fira de la Ciència i la Tecnologia d’Elx, un esdeveniment anual per a compartir ciència, cultura i tecnologia amb els més joves i que enguany compta amb la participació de 27 centres educatius, la qual cosa suposa uns 850 estudiants.

“El que intentem, juntament amb la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, és posar la relació dels xiquets amb la ciència i, sobretot, sembrar l’interés entre els més xicotets”, ha assenyalat l’alcalde.

Entre els projectes que han mostrat els estudiants destaquen robots o el taller de coets casolans. “És molt important que des d’edats primerenques els joves prenguen consciència de la rellevància que té la ciència per al progrés i desenvolupament social”, ha assenyalat l’alcalde.

Els estudiants han format una cadena d’ADN humà en els voltants del Centre de Congressos, una cadena que ha observat atentament el reconegut científic il·licità Francis Mojica, qui no ha perdut l’oportunitat de participar en les jornades.

“Aquestes activitats són les que fan falta per al desenvolupament de la societat. És molt bonic el que han fet els estudiants i demostra que hi ha interés per part de la ciutat a promoure la ciència entre els més joves”, ha assenyalat Mojica.

Compartir: