Conferència “Desenvolupament sostenible inclusiu” a càrrec del Director General de Cooperació i Solidaritat

Conferència “Desenvolupament sostenible inclusiu” a càrrec del Director General de Cooperació i Solidaritat

El pròxim dia 29 de maig, a les 19.30 hores, en la Casa Mediterrània d’Alacant, plaça Arquitecte Miguel López s/n, tindrà lloc la conferència “Desenvolupament sostenible inclusiu”, a càrrec del Director General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, Federico Buyolo.

Aquesta conferència és una contribució a la difusió de l’Agenda 2030 per al desenvolupament i els objectius de desenvolupament sostenible aprovats per l’ONU en 2015, i que haurien d’incloure’s en les estratègies d’acció política de les Administracions Públiques, en tots els seus nivells, per a un adequat compliment dels compromisos subscrits per 193 països.

“Que tothom compte”. Aquest és el missatge fonamental per a implementar el major desafiament d’aquesta generació. Comunicar l’agenda d’objectius de desenvolupament sostenible és vital, ja que una societat civil informada sobre els compromisos de l’agenda reivindicarà més i millor als seus Governs perquè prenguen les mesures necessàries per a aconseguir-los.

Per a més informació sobre els objectius de desenvolupament sostenible, les seues metes i els seus indicadors, punxa ací

 

 

Compartir: