Convivència intercultural en el programa d’espanyol per a estrangers de l’EPA Municipal

Convivència intercultural en el programa d’espanyol per a estrangers de l’EPA Municipal

L’EPA Municipal Ramón Gil Bonanza va celebrar una convivència intercultural en el programa d’espanyol per a estrangers. La jornada va consistir en una convivència per a alumnes que assisteixen als cursos de l’EPA, prop de 400, de 29 nacionalitats. Amb aquestes activitats es tracta de possibilitar la interacció de les diferents nacionalitats existents en el programa d’espanyol, amb l’objectiu de promoure la cohesió entre diverses cultures.

Aquest tipus d’activitat de trobada crea vincles interculturals que ajuden un òptim aprenentatge dins l’aula, i promou favorablement comportaments i actituds com l’empatia, la col·laboració, el respecte, la tolerància, i, al mateix temps, es crea un clima on totes les cultures tenen cabuda.

Compartir: