Denunciat taxista d’Alacant en donar positiu en consum d’estupefaents

Denunciat taxista d’Alacant en donar positiu en consum d’estupefaents

Durant els habituals controls realitzats en l’Aeroport es va detenir un autotaxi d’Alacant el conductor del qual va aixecar sospites als agents.
A més de donar positiu en el test indiciari d’estupefaents, va ser denunciat per altres infraccions administratives relatives al servei prestat.

El dia 5 de maig al voltant de les 18.15 h  la unitat de Delinqüència viària realitzava un control, dins de l’habitual vigilància al transport de viatgers en l’Aeroport d’Elx-Alacant, van donar l’alt a un taxi de l’àrea de prestació conjunta d’Alacant.

El mateix va ser denunciat per diverses infraccions, entre aquestes no haver realitzat el control meteorològic de l’aparell taxímetre i no portar exposades les tarifes oficials. Va ser durant aquestes comprovacions quan els agents van observar indicis físics que el conductor fos consumidor d’algun tipus de substància estupefaent. El conductor va ser sotmés a la prova de detecció de drogues, va donar positiu en amfetamines/meta-*amfetamines.

Per tal motiu, la patrulla de Policia Local denunciant li va advertir la impossibilitat de conduir en aquesta situació, va ser avisat un altre conductor per fer-se càrrec del vehicle i  van ser denunciades les infraccions descrites.

 

Compartir: