Denunciats per positiu en estupefaents conductor denunciat en control de velocitat i un ciclista

Denunciats per positiu en estupefaents conductor denunciat en control de velocitat i un ciclista
  • El conductor del vehicle va ser detingut per a notificar la denúncia i es va comprovar la carència de permís de conducció en vigor i va donar un resultat positiu en estupefaents.
  • En passar-se una fase semafòrica en roig, el ciclista va donar positiu en cànnabis.

El dia 15 de maig, els agents d’una Unitat Territorial van observar un ciclista saltant-se una fase semafòrica en roig, a punt d’impactar contra el vehicle policial. Denunciat per la infracció, es va considerar oportú sotmetre’l a un test de detecció indiciària d’estupefaents, que va donar positiu en cànnabis, i per aquesta raó es va quedar la bicicleta intervinguda.

El dia 16 de maig es va donar l’alt a un turisme durant un control de velocitat per a notificar la denúncia per excedir el límit de velocitat en un 72%, en una via limitada a 50 km/h. En les comprovacions realitzades per la patrulla es va confirmar que no posseïa permís de conducció en vigor i, una vegada sotmés a la prova indiciària per consum d’estupefaents, va llançar un resultat positiu en cocaïna. Els fets van ser posats en coneixement de l’empresa propietària del vehicle, ja que el conductor era treballador d’aquesta.

Compartir: