Esports presenta un esdeveniment esportiu per a ajudar un barri de Senegal i Càrites

Esports presenta un esdeveniment esportiu per a ajudar un barri de Senegal i Càrites

Toubabs Team és una ONGD que està promovent la salut i la cooperació internacional a Sam Sam (Senegal)
L’esdeveniment esportiu es durà a terme el 20 de maig al Parc Esportiu d’Elx i les activitats seran realitzades pel gimnàs Studio One

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat #MuévetePorLaVida, l’esdeveniment esportiu que es durà a terme el 20 de maig, al Parc Esportiu d’Elx i la recaptació anirà destinada a l’ONGD Toubabs Team, que coopera a Sam Sam (Senegal) per a millorar les condicions de vida dels seus habitants.

“És una gran satisfacció que es realitzen esdeveniments esportius d’aquest tipus per a millorar el context de les persones”, ha explicat el regidor d’Esports, Jesús Pareja.

L’esdeveniment començarà a les 10.30 hores amb una classe de Grit Càrdio; a les 11.00 hores hi haurà una classe de SH’BAM; a les 12.00 hores, Body Attack; a les 12.45 hores, Body Jam; i a les 13.30 hores Body Combat.

Les classes seran dutes a terme pel gimnàs Studio One, i el preu per a participar-hi és de 5 euros que aniran de forma íntegra a l’ONGD Toubabs Team. Els punts de venda de les entrades són la Confiteria Castell, Càrites i el gimnàs Studio One. En aquests punts es donarà una motxilla perquè s’òmpliga d’aliments, que aniran destinats a Càrites.

Carolina Martínez, de Toubabs Team, ha explicat que Sam Sam és un barri on no existeix ni clavegueram ni asfalt ni centre de salut. “La nostra missió és promoure la salut, fer un banc d’aliments i donar visibilitat a la cooperació internacional”, ha assenyalat Carolina Martínez, que ha afirmat que ja s’ha construït un centre de salut i que és molt necessària l’ajuda en aquest lloc.

El regidor d’esports ha animat a la participació, que s’espera que siga de 150 persones. En la roda de premsa també han estat Álex Salcedo, d’Studio One; i Joaquín Sansano, de Càrites.

Compartir: