Detingut en la plaça de Barcelona un individu amb ordre internacional de detenció

Detingut en la plaça de Barcelona un individu amb ordre internacional de detenció

L’implicat era ocupant d’un turisme que va ser detingut en un control de verificació de vehicles

Realitzades les comprovacions oportunes amb l’oficina SIRENE es va confirmar la seua ordre de cerca i extradició reclamada per Polònia.

El dia 9 de maig al voltant de les 04.15 h es va detenir un vehicle amb matrícula gibraltarenya en un control de verificació situat a la plaça de Barcelona, es va identificar al seu conductor i el seu acompanyant, de nacionalitats croata i polonesa respectivament.

Arran d’aquestes comprovacions es va informar que sobre l’acompanyant recau una ordre internacional de detenció i extradició a causa d’un delicte contra les persones, es va advertir sobre la possibilitat que portés arma de foc. Comprovat aquest extrem i inspeccionat el vehicle, va ser traslladat a dependències policials per a l’acarament de la seua identitat amb la informació facilitada per l’oficina SIRENE. L’ordre de cerca, emesa per Polònia, era de febrer d’aquest mateix any, després de la verificació final d’aquesta va quedar detingut.

Compartir: