Detinguts en diverses actuacions contra el tràfic d’estupefaents

Detinguts en diverses actuacions contra el tràfic d’estupefaents

La Unitat Canina va detectar un passatger en possessió de cànnabis i més de 2.000 euros en una de les seues inspeccions.
Altres dues intervencions recents del GAO finalitzen amb la confiscació de cànnabis i cocaïna llesta per a la seua distribució.

El dia 26 de maig al voltant de les 00.05 h la Unitat Canina de Policia Local va realitzar un control preventiu en l’Estació d’Autobusos, punt en el qual es duu a terme una especial incidència, ja que es concentra gran part del trànsit de viatgers des de punts calents de distribució de droga.

En concret, un dels gossos detectors de la unitat va marcar la motxilla d’un viatger que realitzava el trajecte Almeria-Barcelona, la inspecció va confirmar la possessió de cànnabis embolicat en plàstic per evitar l’olor. Es van revisar les pertinences de l’implicat i es van trobar en una de les seues butxaques 2.350 euros en bitllets de diferents quantitats, per la qual cosa va al·legar ser un mer enllaç amb el seu destinatari final.
A més, durant les tasques de vigilància del GAO (Grup de Suport a Operacions), es va detectar una possible passada des d’un traster situat a nivell de carrer al barri dels Palmerars. En el moment de procedir a la identificació dels implicats, els agents s’adonaren de la forta olor que procedia de l’habitacle, van arribar a veure des de la mateixa via pública la bàscula de pesatge, cànnabis embutxacat i part dels diners recaptats. Unes hores després d’aquesta actuació, van tornar a veure una altra transacció en un altre punt de vigilància, entorn del parc 1 de Maig, però en aquest cas el venedor sí va percebre la presència policial, per la qual cosa va intentar evitar a la patrulla. Va ser preguntat per la seua actitud, ambdues parts van reconéixer els fets, i van ser intervinguts més de 8 grams de cocaïna al moment.

Tots els anteriors implicats van ser detinguts per un possible delicte contra la Salut Pública derivat del tràfic d’estupefaents.

Compartir: