Detingut després d’amenaçar amb el suïcidi juntament amb el seu bebé

Detingut després d’amenaçar amb el suïcidi juntament amb el seu bebé
  • L’implicat intentà coaccionar d’aquesta manera la seua parella sentimental a la qual va arrabassar dels braços el bebé de 10 mesos. 
  • L’actuació conjunta de Policia Local i Nacional evità qualsevol intenció de complir l’amenaça.

El dia 20 de maig al voltant de les 21.20 les sales de Policia Local i Nacional van rebre l’avís referit a l’amenaça de suïcidi d’un home juntament amb un bebé.

En el lloc, la requirent i mare del bebé de 10 mesos, va explicar que després d’una discussió amb la seua parella, aquest havia arrabassat el xiquet dels braços. En intentar recuperar-lo, la víctima va ser agredida amb una ferramenta d’obra que l’agressor tenia a mà, i amenaçà tot seguit amb el fet de llevar-se la vida juntament amb la del menor, moment en el qual la mare va eixir de l’habitatge a demanar ajuda.

En arribar les dotacions, un component de Policia Local va iniciar el contacte amb l’implicat a través de la porta de l’habitatge, i va aconseguir que aquest es dirigira cap a una finestra per a parlar personalment, i es va observar com portava en braços el seu fill. En el desenvolupament de la conversa, aquesta persona va indicar que es negava al fet que la mare es portara el seu fill i va repetir la seua amenaça davant de l’agent.

Davant aquesta situació de risc, les dotacions de tots dos cossos van accedir a l’habitatge de manera sigil·losa, i van sorprendre el finalment detingut en l’habitació des de la qual parlava amb l’agent. Sense oferir resistència i sense cap perjudici per al bebé, va ser detingut i traslladat a dependències policials. Aquesta actuació portarà aparellada petició de mesures cautelars.

Compartir: