Detingut presumpte autor de l’entrada en un habitatge de Torrellano

Detingut presumpte autor de l’entrada en un habitatge de Torrellano
  • Els agents van entrar en l’habitatge a través d’una terrassa confrontant, aparentment en ordre, però amb els seus accessos forçats.
  • En la busca pels voltants van trobar a un jove amb indicis ser l’autor de la violació de domicili, que coincidia amb la descripció aportada pels veïns.

El dia 10 de maig, sobre les 23.55, veïns del carrer Aeroport de Torrellano van avisar a la sala de Policia Local sobre la presència d’un home penjant de la terrassa d’una casa adossada.

Una vegada al lloc, la UPI de la Brigada Nocturna es van entrevistar amb els requeridors i va recollir la descripció i l’última ubicació del sospitós. En accedir un dels agents a l’habitatge afectat a través de la terrassa confrontant, va poder apreciar que s’havia forçat la persiana i la vidriera d’accés. Aparentment no va apreciar res fora de lloc, bé perquè l’altre no va trobar objectes de valor o no li va donar temps d’actuar, i va observar la porta del terrat oberta.

Realitzada una busca per la zona, finalment es va trobar al presumpte autor de l’escalament i de la violació de domicili, i va ser identificat com un home de 19 anys encara amb evidències d’aquestes accions.

El detingut va ser traslladat a dependències policials.

Compartir: