Educació rep prop de 2.000 sol·licituds de primera opció per a Infantil de tres anys

Educació rep prop de 2.000 sol·licituds de primera opció per a Infantil de tres anys

Dilluns que ve els pares hauran d’acudir al centre educatiu on van presentar la sol·licitud per saber el centre educatiu que se’ls ha assignat als seus fills

 

La regidora d’Educació, Patrícia Macià, ha informat sobre la Comissió d’Escolarització. Concretament, s’han rebut prop de 2.000 sol·licituds de primera opció per a Infantil de 3 anys. “Tenim una oferta de 2.451 places i per primera vegada hi ha places suficients per a totes les zones”, ha explicat Macià.

Per exemple, a la zona 3, segons ha explicat Patrícia Macià, s’han sol·licitat 281 places en primera opció, de 300 que s’oferien; i a la zona 4, 485, de 599 places. “Això significa que anem folgats de cara a les sol·licituds que es facen fos de termini i aquelles que vengen sobrevingudes, és a dir, de persones que vengen de fora”, ha assenyalat la regidora d’Educació.

Així mateix, dilluns que ve, al final del matí, sortiran les llistes provisionals que podran consultar-se als diferents centres educatius de la ciutat. El 13 de juny, sortiran les definitives i els dies 18, 19 i 20 de juny, els pares podran realitzar les reclamacions oportunes. El 21 de juny, tindrà lloc la propera Comissió d’Escolarització en la qual es procedirà a escolaritzar a aquells nens que s’han quedat sense plaça.

Acadèmia Altabix

La regidora d’Educació ha informat que el curs vinent l’Acadèmia Altabix tancarà les seues portes en quedar-se sense alumnes. “Se’ls ha llevat per impagament el servei de menjador i la majoria dels estudiants que anaven allí eren becats”, ha explicat Patrícia Macià.

Macià ha explicat que des de la regidoria d’Educació s’ha tingut previsió i s’habilitarà tot el cicle de primària en el col·legi número 37, per la qual cosa a partir del curs vinent acadèmic en aquest centre educatiu hi haurà classes des de 3 anys fins a sisé de primària.

Compartir: