L’Ajuntament col·loca els primers 22 contenidors per a persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament col·loca els primers 22 contenidors per a persones amb mobilitat reduïda

El regidor de Neteja, Héctor Díez, diu que es tracta d’un pas més en la millora del servei i anuncia que al llarg del present exercici s’instal·laran noves unitats

 

El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha presentat els 22 contenidors accessibles que han començat a instal·lar-se per primera vegada en diferents punts del municipi. L’edil ha anunciat que al llarg del present exercici 2018 s’aniran incorporant nous contenidors accessibles.

“Aquests contenidors compten amb una boca inferior que permet a persones amb mobilitat reduïda i que van en cadires de rodes, a xiquets i a persones majors fer ús d’aquests sense veure’s obligats a usar el pedal o alçar la tapa superior manualment”, ha indicat Díez qui ha afegit que “amb això el que pretenem és facilitar les tasques quotidianes del dia a dia a les persones amb diversitat funcional”.

El regidor ha indicat que la ubicació d’aquests nous contenidors es decideix sobre la base d’informes de la regidoria de Benestar Social. A més compleixen amb la normativa d’accessibilitat global i s’han dissenyat seguint els criteris marcats per l’ONCE. “La major espenta d’incorporació d’aquests nous contenidors es produirà quan s’adjudique el nou contracte en 2019”, ha apuntat el responsable de Neteja qui ha afegit que “continuem fent passos cap a la millora del servei de recollida de neteja”.

D’altra banda, el regidor ha destacat que aquesta actuació és fruit del consens entre l’equip de govern i Ciutadans,  cosa que està permetent millorar la ciutat, dotar-la de millors serveis i contribuir a l’estabilitat política de la qual es beneficia la ciutadania.

Compartir: