L’Ajuntament crea una campanya per aconseguir que es llancen 300 palmeres en la Nit de l’Albà

L’Ajuntament crea una campanya per aconseguir que es llancen 300 palmeres en la Nit de l’Albà

La Nit de l’Albà és de tots perquè està composta de dedicatòries de palmeres a les persones volgudes, siga perquè neixen o siga perquè ja no estan amb nosaltres

 

El regidor de Festes, José Pérez, ha presentat la campanya “La nit de foc, la nit de llum”, amb la qual es pretén incrementar la participació en el llançament de palmeres en la Nit de l’Albà. Segons ha explicat Pérez, el passat any es van llançar un total de 201 palmeres i enguany es vol aconseguir la xifra de 300.

“La Nit de l’Albà és de tots perquè està composta de dedicatòries de palmeres dedicades a les persones volgudes, siga perquè naixen o siga perquè ja no estan amb nosaltres o perquè simplement s’ofereix aquesta dedicatòria a amics o clients”, ha explicat Pepe Pérez qui ha afegit que fins fa uns anys, “des de les cases i terrasses particulars es podien disparar aquestes palmeres, però des que està en vigor la nova normativa, (2015), les palmeres les han de disparar experts des de llocs que guarden uns mínims de seguretat”.

Aquest any, es vol aprofundir en la faceta participativa de la Nit de l’Albà, s’obri encara més la col·laboració dels il·licitans, reforçant la campanya de captació de patrocinadors de palmeres a través de les xarxes socials, mupis, autobusos i enviaments perquè puga arribar a tots els que tinguen el gust de dedicar una palmera als seus éssers estimats, amics o clients.

Compartir: