L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb la Comunitat de Llauradors i Ramaders

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb la Comunitat de Llauradors i Ramaders

L’Ajuntament i l’associació col·laboren en la realització de projectes conjunts com la Fireta del Camp d’Elx

 

El regidor de Medi rural, Antonio García, en nom de l’Ajuntament i el president de la Comunitat de Llauradors i Ramaders, Pascual Urbán, en nom de l’agrupació, han signat un conveni de col·laboració per la qual el consistori aporta 3.500 euros per al desenvolupament de diferents projectes en favor del foment del Camp d’Elx.

El regidor ha explicat que la Comunitat de Llauradors i Ramaders representa el passat i el futur del camp il·licità i ha destacat l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació en la realització de projectes conjunts com la Fireta del Camp d’Elx o l’elaboració del Pla de Cremes.

A més, Antonio García ha elogiat la gran labor que la Comunitat està duent a terme en la promoció del dàtil d’Elx, un cultiu que des de l’Ajuntament també es vol potenciar i que contribuirà a la conservació del Palmerar Històric. “Volem que siga rendible el cultiu de palmeres a Elx”, ha afegit.

Tal com ha explicat García, l’Ajuntament d’Elx està compromés amb el desenvolupament dels sectors econòmics locals, entre ells, el sector agrari, i particularment amb el suport a les accions tendents a la promoció dels seus productes i de l’activitat agrària, són conscients del seu important valor en l’estructura de l’economia local i de les seues singulars perspectives de creixement futur.

Compartir: