L’Ajuntament organitza xarrades d’escolarització per a informar les famílies

L’Ajuntament organitza xarrades d’escolarització per a informar les famílies

Tècnics de la regidoria d’Educació resoldran als pares i mares qualsevol dubte respecte a l’escolarització dels seus fills i filles

La regidora d’Educació, Patrícia Macià, recorda que, entre dilluns i dimecres, el Centre de Congressos Ciutat d’Elx i el col·legi Antonio Machado acullen les xarrades d’escolarització organitzades per l’Ajuntament per a informar les famílies sobretot del procés d’admissió d’alumnes de cara al curs 2018-19.

El dilluns, 7 de maig, a partir de les 9.30 hores, la xarrada estarà dirigida a les famílies de les zones 4 i 6. Ja a la vesprada, a partir de les 17.30 hores, la xarrada estarà dirigida a les zones 1 i 2.
Per al dimarts, 8 de maig, està prevista una xarrada, a les 17.30 hores, dirigida a les famílies de les zones 3 i 5. El dimecres, 9 de maig, el col·legi Antonio Machado de Torrellano acull la xarrada dirigida a les famílies de la zona 7.

Tècnics de la regidoria d’Educació resoldran als pares i mares qualsevol dubte respecte a l’escolarització dels seus fills i filles.

Del 17 al 24 de maig, es podran presentar les sol·licituds en el centre escolar desitjat en primera opció. El 13 de juny es publicaran les llistes definitives i del 14 de juny al 2 de juliol s’haurà de formalitzar la matrícula.

Més informació en el següent enllaç: http://www.elche.es/evento/jornadas-de-puertas-abierta-y-reuniones-informativas-en-centros-escolares/

Compartir: