L’Ajuntament presenta l’edició 21 de la Mostra de Cinema Jove d’Elx

L’Ajuntament presenta l’edició 21 de la Mostra de Cinema Jove d’Elx

S’han presentat un total de 44 curtmetratges dels quals huit són il·licitans i es projectaran del 8 a l’11 de maig. El dia 12 de maig tindrà lloc el lliurament de premis

 

La regidora de Joventut, Teresa Maciá, juntament amb el programador cultural de L’Escorxador, José Luís Mas, han presentat l’edició 21 de la Mostra de Cinema Jove d’Elx, que es desenvoluparà del 8 al 12 de maig, en l’espai escènic de L’Escorxador. Concretament, les projeccions s’efectuaran del 8 a l’11 de maig, a les 21.00 hores.

“S’han presentat un total de 44 curtmetratges dels quals 8 són il·licitans. Els curts tenen una durada màxima de 15 minuts i l’objectiu és impulsar els joves productors d’Espanya”, ha assenyalat José Luís Mas, qui ha ressaltat que enguany hi ha hagut més participació femenina que altres anys.

“És important que s’aconseguisca aquest apoderament femení. Enguany s’han presentat 15 dones de les quals han sigut seleccionades set”, ha ressaltat Mas.

El lliurament de premis es realitzarà el 12 de maig.

L’Alternactiu

José Luis Mas ha presentat també la programació de L’Alternactiu, un cicle de concerts que es duu a terme en la terrassa de L’Escorxador per a fomentar la música il·licitana i en la qual participa la regidoria de Joventut.
El divendres, 18 de maig, actuaran Rota y Descosido i Rubén Cecilia. El 15 de juny, actuaran Ludok Hiperborea. Finalment, el 22 de juny, Luces de Neón i Santi García.

Compartir: