L’Ajuntament presenta la primera jornada d’“Elx Participa”, un programa de dinamització en barris i pedanies

L’Ajuntament presenta la primera jornada d’“Elx Participa”, un programa de dinamització en barris i pedanies

Aquesta primera jornada es realitzarà a l’Altet i portarà artistes com Reugenio i Regomello

 

El regidor de Participació, Felip Sánchez, ha presentat una de les jornades d’Elx Participa, un programa de dinamització per a barris i pedanies que es desenvoluparà enguany en la ciutat. Concretament, aquest cap de setmana es durà a terme a la plaça Major de l’Altet.

L’11 de maig, a les 20.30 hores, actuarà Regomello i a les 22.00 hores, Reeugenio. Així mateix, el 12 de maig, a les 18.00 hores, actuarà PayaSOSpital, que emularan un centre hospitalari i de forma divertida atendran els xiquets que s’acosten. A les 20.00 hores, hi haurà una funció de Ciència Divertida i, a les 21.00 hores, actuarà l’humorista Jaime Caravaca.

“Duem a terme aquestes activitats en barris i pedanies per a afavorir la dinamització i participació d’aquests espais i que les activitats no queden solament en el centre de la ciutat”, ha assenyalat el regidor de Participació, qui ha afegit que hi ha una partida pressupostària de 100.000 euros i que pròximament es presentaran la resta d’activitats que es duran a terme en la resta de barris i pedanies.

Compartir: