L’Ajuntament presenta la segona edició del programa “Comença a exportar”

L’Ajuntament presenta la segona edició del programa “Comença a exportar”

El programa té com a objectiu guiar, orientar i formar a les empreses, d’una manera pràctica, dels passos a seguir en el procés d’internacionalització

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, ha presentat la segona edició del programa “Comença a exportar”. Aquest programa es desenvolupa a través de la col·laboració entre les Cambres de comerç, l’IVACE i l’ICEX, i està cofinançat el 50% per la Generalitat i el 50% restant per fons FEDER.

“L’objectiu fonamental és guiar, orientar i formar a les empreses, d’una manera pràctica, dels passos a seguir en el procés d’internacionalització”, ha assenyalat el regidor de Promoció Econòmica, qui ha afegit que el programa comença amb una jornada de presentació per part dels tècnics de Cambres de comerç, IVACE i ICEX, dels “Instruments públics al servei de la internacionalització”.

Després d’aquesta jornada de presentació, es desenvoluparan sis mòduls formatius de temàtica individualitzada, repartits en tres jornades formatives.

Aquest programa serà gratuït per a les empreses que participen, no estan obligades a realitzar tots els mòduls, poden assistir només a aquells del seu interés.

Les dates previstes per celebrar el programa “Comença a Exportar” a Elx, són:
Presentació: el 29 de maig de 2018.
Tallers formatius: durant el mes de juny de 2018 (dies 14, 20 i 27 de juny, en horari de matí).
Lloc d’impartició: al Centre de Desenvolupament Empresarial (C/Cauce, 7).

 

Compartir: