L’Ajuntament presenta la VI Jornada Intergeneracional de Vides Compartides

L’Ajuntament presenta la VI Jornada Intergeneracional de Vides Compartides

L’esdeveniment se celebra el 16 i 17 de maig en L’Escorxador i està adreçat tant a joves com a majors i la inscripció és gratuïta

 

L’Ajuntament ha presentat la VI Jornada Intergeneracional de Vides Compartides que organitza la Regidoria de Joventut en col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 16 i 17 de maig en L’Escorxador i està dirigit a persones tant joves com a majors i la inscripció és gratuïta.

La jornada començarà el dimecres, 16 de maig, a les 16.30 hores, amb una xarrada sobre el Cohousing a càrrec de Prudencio López, coordinador de l’Associació Sèniors Vida Sostenible. A les 18.15 hores hi haurà un taller d'”abraçoteràpia” a càrrec de Pablo Tortosa i Ester Martínez.

El 17 de maig, a les 16.30 hores, hi haurà una xarrada titulada “Per què sí viure amb un desconegut? Beneficis a curt i llarg termini”, a càrrec de la psicòloga María Ángeles Martínez Gutiérrez. A les 18.15 hores hi haurà una tertúlia titulada “Construint ponts intergeneracionals, connectant generacions”.

Després de la xarrada es farà lliurament del premi del concurs d’Instagram, que consisteix a pujar una foto a la xarxa social en la qual s’aprecie la intergeneracionalitat. El guanyador s’emportarà una càmera de fotos i les bases estan en http://elchejuventud.es/concurso-instagram-vidas-compartidas/.

Compartir: