L’Ajuntament i la UMH uneixen forces per desenvolupar el Campus Tecnològic

L’Ajuntament i la UMH uneixen forces per desenvolupar el Campus Tecnològic

L’objectiu és convertir Elx en una ciutat atractiva per a les empreses tecnològiques que empren personal qualificat i per als emprenedors que desitgen iniciar nous negocis basats en l’economia del coneixement

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el rector de la Universitat, Jesús Pastor, en presència de representants municipals i universitaris, han signat un protocol de col·laboració entre l’Ajuntament i la Universitat Miguel Hernández per desenvolupar el projecte Elx Campus Tecnològic promogut per l’empresa municipal PIMESA.

L’acord aconseguit per ambdues institucions té l’objectiu de convertir Elx en una ciutat atractiva per a les empreses tecnològiques que empren personal qualificat i per als emprenedors que desitgen iniciar nous negocis basats en l’economia del coneixement, tal com figura en el text del protocol.

Els objectius fixats són:

Transformar Elx en una ciutat referent per a l’atracció i l’establiment d’empreses innovadores i tecnològiques.

Generar nou teixit industrial que incremente l’ocupabilitat de personal qualificat.

Retenir el talent que es genera, fent que els seus professionals tinguen possibilitat de quedar-se a la nostra ciutat i ajuden al creixement, la millora i la sostenibilitat d’aquesta.

Donar suport al desenvolupament de projectes d’innovació entre les empreses del Parc Empresarial.

Incrementar la competitivitat i internacionalització de les empreses madures.

Albergar a empreses innovadores i/o de base tecnològica nascudes en l’àmbit del Parc Científic de la UMH, i en el municipi d’Elx.

PROTOCOL MARCO DE COL.LABORACIÓ ENTRE L’ AJUNTAMENT i LA UMH

Compartir: