El memorable rock de la Reserva de nou en directe a Elx

El memorable rock de la Reserva de nou en directe a Elx

Elx Cultura proposa un cap de setmana amb música en directe per a tots els gustos

 

L’indie de Love of Lesbian, Elefantes, Atientas, Polos OpuestosWomen Beat en l’Elx Live Music, el pop del musical de Michael Jackson en el Gran Teatre, el rock de la Reserva a La Llotja, saxo en Altabix i Batalla de Galls en L’Escorxador, diversitat musical en l’agenda cultural il·licitana d’aquest cap de setmana que es completa amb la filmoteca, la Mostra de Cinema Jove, les exposicions i la programació per al públic familiar.

Aquest cap de setmana l’agenda d’Elx Cultura porta moltes actuacions musicals per a tots els gustos. Per començar, el públic indie té una cita amb el segon dia de concerts de l’Elx Live Music Festival 2018 que se celebra dissabte, des de les 18.00 h. Aquest festival rep les actuacions d’Elefantes, Women Beat, Atientas, Polos Opuestos i els esperats Love of Lesbian com a cap de cartell. Les entrades per a aquest festival encara estan a la venda en les taquilles del Gran Teatre i en Wegow.

La música pop la podrem trobar en el Gran Teatre que aquest cap de setmana rep el musical I Want O Back en memòria del Rei del Pop, Michael Jackson. Es tracta de l’homenatge definitiu a l’enyorat ídol mundial i s’ha creat per convertir-se en el punt de trobada demandada per la seua legió de seguidors a Espanya. L’espectacle compta amb una impressionant banda en directe que reprodueix amb increïble fidelitat el repertori de l’artista i amb un espectacular cos de ball, encapçalat per SacMJJ, considerat com un dels millors impersonators de Michael Jackson al món, oferint un complet recorregut de gairebé dues hores de durada pels èxits que van forjar la seua llegenda i que li van consagrar com el definitiu Rei del Pop i l’artista amb més discos venuts de la història. Les entrades, des de 22 euros, es poden adquirir en les taquilles del teatre i en Instanticket. El musical compta amb quatre passades,  divendres, a les 21.00 hores,  dissabte, a les 18.00 i 22.00 h i  diumenge a les 18.00 h.

Pels i les amants del rock, la programació continua a la sala cultural La Llotja amb el concert del gran grup de rock il·licità La Reserva,  dissabte, a les 21.30 h. En el concert, es farà un repàs pel repertori clàssic de la banda i s’inclourà també algun tema inèdit. Les entrades, de 10 euros, inclouen un CD i estan disponibles en Instanticket, Gran Teatre i a la sala abans del concert.

Un altre esdeveniment musical de la programació d’aquest cap de setmana és el concert de Saxo del Conservatori, dissabte, a les 12.00 h, a la plaça d’Altabix. Aquesta actuació, d’entrada gratuïta, està dins del programa de barris i pedanies que se celebra a la ciutat.

Finalment, L’Escorxador compta amb la segona edició de Battle Blue, una batalla de galls que tindrà lloc dissabte que ve 12 de maig, en la terrassa de L’Escorxador, des de les 19.00 h i en la qual participen 16 rapers del municipi d’Elx i voltants. L’entrada a aquest esdeveniment és gratuïta i està limitada a l’aforament del recinte. A més, al centre cultural es projecten aquesta setmana, a les 21.00 h, els curtmetratges de la 21 edició de la Mostra de Cinema Jove. La clausura serà el dissabte, 12 de maig, a les 21.30 h, amb la presència de Juanjo Giménez, director de Timecode, el curtmetratge guanyador del Goya al millor curtmetratge 2016, guanyador de la Palma d’Or de Cannes i nominat a l’Oscar al millor curtmetratge 2017. L’entrada és gratuïta limitada a l’aforament de l’Espai Escènic.

Seguint amb el seté art, els cinemes Odeon d’Elx projecten fins a diumenge la pel·lícula espanyola Fe de etarras que narra com un peculiar comando d’ETA s’atrinxera en un pis a l’espera de rebre una telefonada. Mentrestant, la selecció espanyola de futbol va avançant triomfalment en el Mundial de Sud-àfrica i tothom ho celebra al seu al voltant…. Les passades són a les 17.30, 20.00 i 22.30 h cada dia. Les entrades del cinema Odeon tenen un preu de 3 euros.

A més, per al públic familiar, l’Odeon projecta,  dissabte i  diumenge, a les 17.30 i 20.00 h, la pel·lícula infantil Tadeo Jones 2. Seguint amb la programació familiar, de dilluns a divendres, a la sala Tramoia, hi haurà teatre escolar, a partir de les 18.00 hores, amb entrada gratuïta. Aquest divendres Dansa-teatre contra la discriminació de la mà del CEIP La Marina. La programació infantil d’aquesta setmana es complementa amb l’obra de teatre de titelles Peneque, el valent a La Llotja,  divendres, a les 18.30 h. Les entrades per a aquesta obra s’han de reservar fins a dijous al migdia en el correu electrònic titeres@lacarretateatro.com i tenen un preu de 6 euros. Finalment, el públic més jove compta amb les actuacions gratuïtes dels barris i pedanies de dissabte, formades per l’espectacle infantil Cuento contado, cuento pintado de Marisela Romero i Dulce Quesada, al centre social d’Algoda, a les 18.00 h i amb el concert de rock infantil de Gatetemon en els Dissabtes Divertits de la Glorieta, també a les 18.00 h.

Quant a les exposicions d’entrada gratuïta, aquesta setmana, i fins al 30 de juny, es pot visitar la mostra “40 Aniversari d’AICE” en l’Antiga Llotja Medieval de la plaça de Baix, de dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 i de 10.00 a 14.00 hores, els diumenges i festius. En l’Escorxador, de dimarts a divendres, de 17.00 a 20.30 hores; dissabtes, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30 hores; i de 10.00 a 14.00 hores, els diumenges i festius, es pot visitar “M’agrada que ho vegueres”, des del 8 fins al 19 de maig. I a la sala d’exposicions del MAHE, fins a l’1 de juliol, de dilluns a dissabte, de 10.00 a 18.00 i de 10.00 a 15.00 hores els diumenges i festius “Prehistòria i còmic”.

Pel que fa als museus, Elx Cultura està preparant una programació molt especial per a la setmana vinent, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Compartir: