El Saló de Plens acull la presentació del Cercle Empresarial d’Elx i Comarca

El Saló de Plens acull la presentació del Cercle Empresarial d’Elx i Comarca

Carlos González, alcalde: “Aquest Cercle ha de ser un potent aliat per a aconseguir els objectius del municipi”
Joaquín Pérez, president: “Es tracta d’una iniciativa per a compartir inquietuds, experiències i problemes i buscar solucions”

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx ha sigut escenari de la presentació del Cercle Empresarial d’Elx i Comarca (CEDELCO), una entitat que naix “per a unir i representar de forma efectiva els interessos del teixit empresarial d’Elx i comarca en tots els organismes i institucions en els quals es tracten temes que afecten el desenvolupament del nostre territori”, segons indiquen els seus responsables.

Els membres de CEDELCO, entitat presidida per l’empresari Joaquín Pérez, de Pneumàtics Soledad, han mantingut prèviament una reunió amb l’alcalde, Carlos González, i el regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, en l’Alcaldia.

L’acte de presentació va estar abrigallat per una vintena d’empresaris, a més dels membres de l’equip de Govern Mireia Mollà, regidora de Representació Institucional, i de Jesús Pareja, regidor d’Esports, entre altres representants de la Corporació Municipal.

Representació

“És una bona notícia per a Elx i la seua comarca que hi haja una agrupació d’empresaris que represente la potència, la diversitat, la capacitat d’innovació i, sobretot, el caràcter emprenedor dels empresaris i empresàries il·licitans i de la nostra comarca. És positiu que un grup molt representatiu d’empresaris us organitzeu, sumeu esforços i us fixeu com a objectiu representar al nostre teixit empresarial”, va assenyalar Carlos González durant la presentació.

CEDELCO ha de ser útil per als empresaris, però ha de ser-ho també per als interessos generals de la ciutat. És bo per a Elx que tant en l’àmbit empresarial com de l’administració es perceba amb claredat el potencial econòmic i industrial que alberga el nostre municipi”, va assenyalar l’alcalde.

González va fer una crida a la unitat d’acció en manifestar que “aquest cercle ha de ser un potent aliat de la ciutat per a aconseguir objectius del municipi. Hem de treballar junts per a definir i establir els grans objectius que ens fixem com a ciutat i ser capaços de tindre una sola veu davant les administracions autonòmica i central reivindicant la inversió pública que requereixen el nostre municipi i el nostre teixit empresarial”.

Unitat

“La unitat fa la força”, subratlla el president de CEDELCOJoaquín Pérez, a l’inici de la seua intervenció. “Es tracta d’una iniciativa perquè tots els empresaris de la nostra terra, i també els dels pobles pròxims de la nostra comarca, no se senten sols. Una iniciativa per a compartir inquietuds, experiències i problemes i que d’una manera amigable siguem capaces de buscar solucions entre tots”.

CEDELCO pretén convertir-se en un referent on tots puguem participar dels temes que ens concerneixen. Un escenari on les administracions sàpien que poden trobar un aliat en el seu esforç per millorar les coses i on nosaltres trobem un interlocutor disposat a escoltar-nos”.

Ja som molts, però espere i confie que siguem molts més. Que tothom trobe ací un lloc còmode, un espai en el qual se senta representat , va expressar el president.

Compartir: