El termini per a sol·licitar el Bus Lliure començarà el pròxim 1 de juny

El termini per a sol·licitar el Bus Lliure començarà el pròxim 1 de juny

Els estudiants de fins a 16 anys, de primària i ESO, tenen de termini fins al 25 de setembre i els que tinguen més de 16 anys, fins al 25 d’octubre

 

El termini per a sol·licitar el Bus Lliure començarà el pròxim 1 de juny, segons ha informat el regidor de Mobilitat, Felip Sànchez. Els estudiants de fins a 26 anys podran demanar l’exempció del pagament del servei d’autobús de l’1 de juny al 25 d’octubre d’enguany, sempre que el sol·licitant complisca amb determinats requisits de renda.

Concretament, els estudiants de fins a 16 anys, de primària i ESO, podran fer-ho fins al 25 de setembre i els que tinguen més de 16 anys sempre que justifiquen que cursen estudis durant 900 hores lectives a l’any tenen fins al 25 d’octubre.
“Ens regim a l’IPREM i a la situació familiar de cada sol·licitant, però la majoria d’estudiants que demanen l’exempció de pagament ho aconsegueixen”, ha assenyalat el regidor de Mobilitat.

Així mateix, l’any passat es van registrar 12.311 sol·licituds. “Aconselle que no s’esperen a l’últim dia i que consulten bé les bases i documentació a aportar ja que la majoria de sol·licituds refusades, ho són per falta de documentació”, ha explicat Felip Sànchez.

Tots els que vullguen fer la sol·licitud podran fer-ho a través de les OMAC. El formulari també estarà disponible en la web auesa.es i en l’oficina d’atenció a l’usuari.

Compartir: