Elx presenta l’edició XXXVIII del Festival de Teatre Escolar

Elx presenta l’edició XXXVIII del Festival de Teatre Escolar

Des del 8 al 25 de maig, a les 18 h, en La Tramoia es duen a terme les representacions del festival que es clausura el dimecres 30 en el Gran Teatre

La regidora de Cultura, Patrícia Macià, i el president de l’Associació de Teatre Escolar, Juan Alberti, juntament amb la secretària de l’Associació, han presentat la nova edició del festival de Teatre Escolar que se celebra a Elx durant el mes de maig.

Macià ha destacat “la qualitat del festival que s’ha convertit en un referent perquè els xiquets puguen gaudir d’una de les millors programacions de teatre escolar” i ha afegit l’augment de la inversió de la regidoria per a enguany.

Les obres es representaran, des del 8 fins al 25 de maig, de dilluns a divendres, a les 18.00 hores, en la sala La Tramoia. Alberti ha explicat que, “ja que és una activitat voluntària i extraescolar requereix molta obstinació per part dels participants”, que en aquesta edició han sigut un total de 20 grups. Alberti s’ha queixat de la falta de grups que realitzen obres en valencià, la qual cosa afegiria riquesa al festival i que des de l’educació en les famílies no es prioritzen les activitats culturals. En les obres d’enguany destaquen una gran quantitat de creacions col·lectives enfront de les adaptacions.

L’acte de clausura tindrà lloc en el Gran Teatre d’Elx, el dimecres, 30 de maig, a les 10.30 hores, amb la representació de Pulgarcito.

Programació completa Festival de teatre Escolar.

Compartir: