Elx acull el Campionat d’Europa de Boxa Professional

Elx acull el Campionat d’Europa de Boxa Professional

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el dissabte 19 de maig i l’il·licità Kiko Martínez és un dels boxejadors aspirants a quedar-se amb el títol europeu

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat el Campionat d’Europa de Boxa Professional, que es disputarà el dissabte, 19 de maig, al pavelló Esperanza Lag i que compta amb l’il·licità Kiko Martínez com un dels aspirants a aconseguir el títol.

“Fa 29 anys que no es disputa un torneig d’aquesta envergadura en la Comunitat Valenciana i és un orgull que, a més, un dels aspirants al títol siga un il·licità”, ha assenyalat el regidor d’Esports.

L’esdeveniment és organitzat per l’empresa Maravillabox Promotions en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elx, European Boxing Union i la Federació de Boxa de la Comunitat Valenciana.

“Kiko Martínez (excampió mundial) tractarà d’aconseguir un nou títol d’Europa en una segona categoria de pes, atés que ho va ser en la categoria supergall i en aquesta ocasió serà en el pes ploma. Aquesta fita tan sols ha sigut aconseguida per altres tres boxejadors espanyols en tota la història”, ha explicat Jesús Pareja.

El boxejador Kiko Martínez ha assenyalat que fa deu setmanes que entrena intensament i que ha treballat fort per a aconseguir que el títol es quede en la ciutat.

A part del combat principal entre Kiko Martínez i Marc Vidal, la resta de l’esdeveniment està compost per altres set combats entre boxejadors més novells i internacionals. L’esdeveniment començarà a les 18.00 hores i les entrades tenen un cost que oscil·la entre els 20 i els 100 euros.

En la roda de premsa també han estat Óscar Zardain, promotor de l’esdeveniment i Hamza Misaui, boxejador local que hi participarà.

Compartir: