Elx acull una concentració nacional de motos Tmax

Elx acull una concentració nacional de motos Tmax

Elx és la ciutat més xicoteta en la qual es fa aquest esdeveniment

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat la concentració nacional de motos Tmax que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juny a la Ciutat Esportiva. “És una oportunitat única per a gaudir d’aquest pseudoesport i d’una motocicleta tan especial com és la Yamaha Tmax”, ha assenyalat el regidor d’Esports.

Miguel Ferre, representant de Yamaha Altabix Motor, ha assenyalat que la Yamaha Tmax és un model que aglutina molt de fanatisme ja que es troba entre la motocicleta i la escúter. “Actualment hi ha inscrites unes 200 persones, i la veritat és que és una fita, ja que Elx és la ciutat més xicoteta en la qual es fa aquest esdeveniment”, ha assenyalat Miguel Ferre, qui ha afegit que s’esperen participants de tots els punts de la geografia espanyola, com Cadis o Barcelona.

Compartir: