Es troba el cos sense vida d’una dona sota el seu llit

Es troba el  cos sense vida d’una dona sota el seu llit

Va ser la filla la que va trobar el cos de la dona de 69 anys després de denunciar la seua desaparició

Tant la Policia Local com la Nacional van iniciar un dispositiu per localitzar al fill de la morta en existir indicis d’una possible intervenció per la seua banda en els fets.

El dia 30 de maig al voltant de les 23.00 h membres de la Policia Local van acudir al requeriment en el qual s’indicava la trobada d’una dona de 69 anys morta al seu domicili situat en Capità Alfons Vives.

La filla, que havia denunciat la seua desaparició, va trobar a la seua mare sota el llit de l’habitació. Immediatament va telefonar als serveis d’urgència que van acudir al lloc i van iniciar el dispositiu de localització del seu germà, ja que segons es va poder deduir de la informació recaptada i la inspecció ocular, possiblement el fill de l’afectada va poder haver intervingut en els fets.

En aquests moments la cerca d’aquest individu per part de la  Policia Local i la Nacional seguix en marxa i oberta la recerca de la causa de la mort.

Compartir: