Trobada amb estudiants emprenedors del Pere Ibarra

Trobada amb estudiants emprenedors del Pere Ibarra

La trobada s’emmarca en el projecte “Foment de la cultura emprenedora en una Ciutat Solidària” posat en marxa per la regidoria de Promoció Econòmica

 

L’alcalde, Carlos González, i regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, al costat dels secretaris de CCOO i UGT, Carmen Palomar i Ismael Senent, respectivament, i tècnics municipals han mantingut una trobada amb alumnes i amb professors de l’Institut Pere Ibarra.

Aquesta trobada s’emmarca en el projecte “Foment de la cultura emprenedora en una Ciutat Solidària” posat en marxa per la regidoria de Promoció Econòmica en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, per acord de la Taula contra l’Economia Submergida que va decidir aprovar les actuacions d’aquest pla per ajudar a gestar una cultura responsable en l’àmbit fiscal i impulsar la cultura empresarial.

Compartir: