Lliurament de premis del concurs Super Xef Sènior

Lliurament de premis del concurs Super Xef Sènior

Super Xef Sènior ha comptat amb un jurat d’excepció format per Susi Díaz (La Finca), Tomás López (Mestizaje), Patricia Sanz El Atelier de Patricia), José Galera (El Antojito Ilicitano), Adrián Aliaga (Martino), Noelia Pascual (Cachito), Fran Castell (Confiteria Castell) i Odón Martínez (El Granaino) i la col·laboració de Dialprix amb el subministrament dels ingredients

El regidor de Majors, Carlos Sánchez, acompanyat pels membres del jurat, ha procedit al lliurament dels premis als guanyadors de la segona edició d’aquest concurs gastronòmic. El saló de la Fundació CAM ha acollit aquest emotiu acte en el qual ha quedat palés que l’experiència és un grau, també en els fogons.

Sánchez ha felicitat els participants i ha agraït els membres del jurat la seua desinteressada col·laboració. Cal recordar que Super Xef Sènior ha comptat amb un jurat d’excepció format per Susi Díaz (La Finca), Tomás López(Mestizaje), Patricia Sanz ElAtelier de Patricia),JoséGalera(ElAntojito Ilicitano), Adrián Aliaga(Martino), Noelia Pascual (Cachito), Fran Castell (Confiteria Castell) i Odón Martínez (El Granaino). A més, ha agraït la col·laboració de Dialprix per contribuir amb el subministrament dels plats que s’han preparat en el concurs.

El guanyador de la present edició ha sigut Manuel Inarejos García que ha elaborat un plat típic il·licità: Anguiles del Fondo a l’all i pebre roig amb creïlles. El segon premi ha sigut per a Manuel Rodríguez Franco que ha cuinat un Arròs de Marisc amb allioli. El jurat ho ha tingut tan difícil que ha escollit dos tercers premis. Un d’aquests ha anat per a Gabriela Grau Mecha, que ha elaborat una Fideuà de ganxets mòbils de Lorena. L’altre tercer premi ha sigut per a María del Pilar Sanz Rodríguez amb el seu plat Pastís de Marisc a l’estil de Pilar.

Compartir: