Esports presenta el torneig de golf “Pitch and putt”

Esports presenta el torneig de golf “Pitch and putt”

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat el torneig de golf “Pitch and putt” que se celebrarà els dies 2 i 3 de juny en les instal·lacions de l’Escola de Golf d’Elx. Una competició en la qual prendran part prop de 80 esportistes i que, alhora, serà el campionat absolut autonòmic de la Comunitat Valenciana, puntuable per al rànquing internacional d’aquesta modalitat de golf.

Al costat de Pareja, han estat en la presentació el president de la Federació Valenciana de Golf, Andrés Torrubia, el director de l’Escola de Golf, Juanma Verdú, i la vicepresidenta d’ANOA (Associació de Famílies amb Persones Discapacitades Psíquiques d’Elx), Conchi Torres.

Precisament, la responsable d’ANOA ha agraït al regidor d’Esports la col·laboració de la seua regidoria amb l’associació, que aquesta temporada tindrà la possibilitat de celebrar la seua escola d’estiu en les instal·lacions del Toscar.

Compartir: