Esports presenta la XXXIII edició del Cross de Carrús

Esports presenta la XXXIII edició del Cross de Carrús

El recorregut serà de 10 quilòmetres i discorrerà pels carrers del barri i pel vessant del riu

La XXXIII edició del Cross de Carrús se celebrarà diumenge que ve, 27 de maig, amb eixida i arribada a la plaça Primer de Maig. Està prevista la participació d’uns 500 corredors, segons han informat el regidor d’Esports, Jesús Pareja, i els presidents de les associacions veïnals del Camí dels Magres, Pepe Lucena, del Primer de Maig, Francisco Alejandro, i del Toscar, Antonio Castillejos.

El recorregut serà de 10 quilòmetres i discorrerà pels carrers del barri i pel vessant del riu. L’eixida està prevista per a les 9.30 del matí i els dorsals s’entregaran en el centre polivalent Primer de Maig. Durant la prova es desenvoluparan carreres infantils i en finalitzar l’esdeveniment hi haurà una festa.

El regidor d’Esports ha destacat la consolidació d’aquesta prova i la col·laboració veïnal per al seu desenvolupament.

Compartir: