Identificat vigilant una gasolinera finalment detingut a l’interior d’un habitatge

Identificat vigilant una gasolinera finalment detingut a l’interior d’un habitatge

El detingut va ser identificat el passat 28 de maig mentre vigilava en actitud sospitosa una gasolinera, va ser confiscat divers material susceptible de ser usat per a finalitats il·lícites.

En aquesta ocasió va ser sorprés in fragantti gràcies a l’alerta d’un veí, es va confirmar el robatori en aquest habitatge i el contigu.

El dia 7 de maig al voltant de les 22.50 h un veí de l’Altet va requerir presència policial en escoltar forts sorolls en una casa de camp propera que va associar a una possible temptativa de robatori.

Els components de la Brigada Nocturna de Policia Local es van desplaçar ràpidament al lloc i van sorprendre un individu a l’interior de l’habitatge, va ser detingut immediatament davant els evidents indicis de la seua activitat delictiva. Es va localitzar el propietari de l’immoble i aquest va confirmar que la casa es va deixar tancada i havia estat violentada, es va comprovar la finca contínua, pertanyent a un germà, que igualment tenia el seu interior regirat.

En procedir a la identificació, els agents actuants es van adonar que es tractava d’un dels quatre identificats el passat dia 28 de maig. Aquesta vesprada, al voltant de les 17.30, la Unitat Territorial Rural destacada en La Foia va observar a dos individus eguinats en les proximitats de la gasolinera de la pedania, davant l’actitud de la qual van procedir a la seua correcta identificació i a la d’altres dos individus que esperaven a l’interior d’un cotxe, tots ells amb edats compreses entre els 37 i 52 anys. Arran d’aquesta inspecció es va trobar en el turisme divers material, finalment intervingut, com walkie talikies, prismàtics o mòbils, la finalitat dels quals no van saber concretar els implicats, van declinar col·laborar amb els agents en les perquisicions.

Una vegada més ha d’incidir-se en l’important de la comunicació de qualsevol activitat o soroll sospitós, ja que és vital la col·laboració veïnal per a la Seguretat Ciutadana, així com disposar d’elements de seguretat que dificulten, delaten i retarden el més possible els delinqüents fins a l’arribada de la Policia.

Compartir: