II Certamen Provincial de Danza Selfa’s Center

II Certamen Provincial de Danza Selfa’s Center

El certamen premiarà al grup revelació, al millor ballarí i la millor ballarina

El pavelló Esperanza Lag acollirà aquest dissabte, 2 de juny, el II Certamen Provincial de Dansa Selfa’s Center. Un esdeveniment que constarà de classes dirigides, com bodi combat i zumba, al matí, i dansa contemporània, dance hall o hip-hop a la vesprada, segons han explicat el regidor d’Esports, Jesús Pareja, i les organitzadores Nereida i Fanny Selfa.

Entre les 18.30 h i les 20.30 h tindrà lloc la gala d’escoles i el lliurament de premis al grup revelació, millor ballarí i millor ballarina. El regidor d’Esports ha destacat la importància de comptar amb certàmens d’aquest tipus a Elx i les organitzadores esperen una elevada participació.

Compartir: