Inauguració d’un bust en honor al rector José Castaño Sánchez

Inauguració d’un bust en honor al rector José Castaño Sánchez

El rector José Castaño Sánchez és molt conegut i volgut a la ciutat d’Elx i enguany es commemora el centenari de la seua mort

L’alcalde, Carlos González, juntament amb membres de l’equip de govern, han acudit a l’Hort del Capellà, on s’ha inaugurat un bust en honor al rector José Castaño Sánchez, molt conegut i volgut a la ciutat d’Elx i que enguany es commemora el centenari de la seua mort.

L’alcalde ha volgut ressaltar la importància que va tenir Castaño en la projecció i visibilitat de l’Hort del Capellà, una icona per a la ciutat. “Aquest bust contribuirà a donar més importància a un símbol tan important com la Palmera Imperial, l’Hort del Capellà i, en definitiva, el conjunt de la ciutat”, ha assenyalat l’alcalde.

Després de la finalització de l’acte, s’ha procedit a la benedicció del bust i les autoritats municipals han pogut signar el llibre d’honor de l’Hort del Capellà.

Compartir: