Inauguració del VIII Congrés Internacional de Recursos Humans

Inauguració del VIII Congrés Internacional de Recursos Humans

Aquest congrés constitueix un fòrum de diàleg interdisciplinari, d’aprenentatge i d’enfortiment de la identitat dels professionals de recursos humans

Més de 150 persones participen el 17 i 18 de maig, en el VIII Congrés Internacional d’Investigació i Intervenció de Recursos Humans que se celebra en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx i que ha sigut inaugurat per l’alcalde, Carlos González; el rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Jesús Pastor; la directora de l’INVASSAT, María José Caballero; i el president del comité organitzador, Ángel Solanes. L’acte inaugural també ha comptat amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez.

Aquest congrés constitueix un fòrum de diàleg interdisciplinari, d’aprenentatge i d’enfortiment de la identitat dels professionals de recursos humans, segons expliquen els organitzadors, i compta amb ponents nacionals i internacionals. Entre els temes que s’abordaran estan la prevenció de riscos laborals, la tecnologia i gestió del talent, la salut ocupacional o la responsabilitat social.

Compartir: